Hobby naší primy A

Hobby naší primy A

Každý z nás má nějaké hobby neboli koníčka a mě zajímalo, jaké koníčky mají studenti z primy A, proto jsem se vydala na průzkum. Pojďme tedy zjistit, jaké zájmy má jedna z našich prim. Dle mého průzkumu je hlavně mezi dívkami populární kreslení. Mezi chlapci hlavně sportovní aktivity jako hokej a fotbal.

Další oblíbená holčičí záliba je gymnastika nebo třeba zpěv. A když už jsme u toho zpěvu, tohle mi napsala jedna z primánek: Ráda zpívám, protože mi to dává pocit, že jsem mocná, navíc když jsem naštvaná nebo smutná, ve zpěvu se můžu „vyřvat".

 

Jeden z dalších oblíbených koníčků je poslouchání hudby. Její styl je ovšem u každého jiný, někdo rád poslouchá pop, další zase starší muziku jako třeba skupinu Queen. Najdou se i tací, kteří poslouchají rockovou muziku.

 

Dost populární je také chov všemožných zvířat, ať už to jsou psi, kočky, morčata, rybičky, hadi a další.

 

Co se sportovních koníčků týče, je oblíbený například volejbal, tanec nebo ježdění na všelijakých prknech, ať už na longboardu či pennyboardu. Další záliba některých dívek je plavání a u některých také jedna nesportovní aktivita, a to čtení.

 

Doteď jsme mluvili o těch tradičnějších zájmech, tak se můžeme vrhnout na ty méně tradiční. Z těch sportovních je to například lukostřelba, z hudebních třeba hra na bicí. Ostatní zajímavé zájmy, které nejdou zařadit do předchozích dvou kategorií, jsou například psaní knihy, hra v divadle, teraristika, sbírání nožů či pletení náramků z bavlnek.

Jak jsem již zmínila, každý má nějaké hobby a já se vydala na průzkum a uspěla jsem. Zjistila jsem víc, než jsem myslela.


                              Anička Menšíková

G1A

Líbí se Vám článek?


Podívejte se na další články

Neuvěřitelná realita, aneb jak se z nás staly mistryně světa

Neuvěřitelná realita, aneb jak se z nás staly mistryně světa

Agáta Kestlerová se svém článku popisuje zážitek z Mistrovství světa v cheerleadingu 2022. Čtenářům vzkazuje: „Je to něco, o čem ani jedna z nás nesnila, a vidíte, neskutečné se stalo skutečným. Proto vám radím, jděte si za svým snem a nevzdávejte se."

18.05.2022
SEKUNDA INFORMACÍ 4

SEKUNDA INFORMACÍ 4

Žáci ze sekundy vydávají vlastní noviny.

19.11.2023
Výlet kvarty do Terezína

Výlet kvarty do Terezína

Vzdělávací seminář v Terezíně pohledem vážným i humorným od tří studentů naší kvarty.

30.07.2022
Oktáva B - Manuál pro přežití na gymnáziu

Oktáva B - Manuál pro přežití na gymnáziu

Oktaváni pro nás společně sepsali užitečné body pro přežití na gymnáziu, kterými se s námi zároveň loučí.

25.06.2021