Johnny Depp nebo Amber Heard, aneb válka slavných manželů

Johnny Depp nebo Amber Heard, aneb válka slavných manželů

Hvězdy Hollywoodské filmové scény Johnny Depp a Amber Heard se poprvé poznaly na natáčení filmu Rumový deník (The Rum Diary ) v roce 2009. Amber ztvárnila roli Chenault, kterou uchvátí novinář Paul Kemp ztvárněný Johnnym Deppem. Amber je zprvu z Johnnyho uchvácena, líbí se jí jeho profesionální přístup a okouzlující šarm, jak tvrdila v rozhovoru v roce 2011 pro časopis Vogue.

 

Po rozchodu Johnnyho a jeho bývalé přítelkyně Vanessy Paradis koncem roku 2012, se Johnny a Amber „konečně” dají dohromady a dva roky poté se pár rozhodne vztah zpečetit sňatkem a na červeném koberci téhož roku svým fanouškům Amber ukázala svůj krásný prsten.

 

Zlomový bod, rok 2016. Amber žádá o rozvod a sděluje světu informaci, že je Johnny Depp násilníkem a po dobu jejich manželství procházela tvrdým domácím násilím. Informace celý svět šokuje a pomalinku se začal Johnnymu hroutit život a kariéra. David Yates, režisér filmu Fantastická zvířata odebírá Deppovi roli Gellerta Grindelwalda a plány na třetí film Piráti z Karibiku se zcela změní, aby Johnny už nebyl součástí příběhu.

 

Amber rozvodu však nedosáhne hned. Vlny obvinění a soudů trvají dlouhé čtyři roky až do roku 2019, kdy se Depp na oplátku s Amber soudí za falešné obvinění, zneužití svého jména a za zničení kariéry.

 

Dnes, v roce 2022 se bývalý pár rozhodl přestat s válkou plnou obvinění a konečně se setkávají u soudu. Jejich případ je živě vysílaný na platformě youtube, což znamená, že má k tomu každý přístup. Je to výhoda, či nevýhoda?

 

V soudní síni se totiž ukazují i velmi choulostivé informace, které s nepříjemným pohledem Heard a Depp poslouchají. Mezi bizarní informace patří např. objevení exkrementů v Johnnyho posteli, hádka před vchodem domu o bílou pohovku, intimní textovky,  či závažnější problémy jako alkoholismus, drogy, uříznutý prst a vydírání.

 

Je těžké si udělat názor na tuto situaci a určit s jakou stranou více rezonujete, když nevidíme do zákulisí. Dle mého názoru je chyba na obou stranách a každý mohl za nějakou část konfliktu. Nakloněná jsem ale více na stranu Johnnyho Deppa. Jako herec mi byl vždy sympatický a jeho činy tento fakt pouze potvrzovaly. Své problémy řešil s pomocí odborníků a celkově se snažil na sobě zapracovat. Johnny Depp má také dceru, se kterou má velmi dobrý vztah. Lily-Rose Depp popisuje svého otce na svých sociálních sítích jako nejhodnějšího člověka, kterého kdy znala hned poté, co bylo vzneseno obvinění jejího otce z domácího násilí.

 

Naopak Ambeřina situace je velmi chaotická. U soudu ji zastupuje velký počet právníků a po celou dobu stále nenašli vhodné argumenty, které by Amber zachránily, či obvinily Johnnyho.

 

Celá situace však závisí na tom, jak rozhodne soud. My můžeme jen zpovzdálí sledovat a doufat, že pravda zvítězí.


Zenny Phan

G6B

Líbí se Vám článek?


Podívejte se na další články

Hobby naší primy A

Hobby naší primy A

„Každý z nás má nějaké hobby neboli koníčka a mě zajímalo, jaké koníčky mají studenti z primy A, proto jsem se vydala na průzkum." Anička Menšíková

30.05.2022
Oktáva B - Manuál pro přežití na gymnáziu

Oktáva B - Manuál pro přežití na gymnáziu

Oktaváni pro nás společně sepsali užitečné body pro přežití na gymnáziu, kterými se s námi zároveň loučí.

25.06.2021
Výlet do zoo s Primou A

Výlet do zoo s Primou A

Anička Menšíková ve svém článku vzpomíná na školní výlet v primě. Paní učitelka totiž vzala třídu na safari ve Dvoře Králové a zprostředkovala tak všem nezapomenutelný zážitek.

15.09.2022
SEKUNDA INFORMACÍ 5

SEKUNDA INFORMACÍ 5

Žáci ze sekundy vydávají vlastní noviny.

22.11.2023