Spaní ve škole - kvarta, červen 2022

Spaní ve škole - kvarta, červen 2022

9. 6. 2022 po klasifikačním týdnu se naše celá třída s úžasnou paní učitelkou Jirchářovou, panem Alešem a pejskem Džouíkem (tak mu říkáme) sešla a za odměnu jsme vyrazili do Podluží na zmrzlinu. Byl to krásný výlet. Hodně jsme se nasmáli. Cestou tam to bylo namáhavé, protože bylo velké teplo, ale po ochlazení zmrzlinou byla cesta zpátky příjemnější. Po příchodu jsme někteří měli čest nakupovat dobroty, pití a něco na opékání s paní sekretářkou. Než jsme nakoupili, zbytek naší třídy mezitím rozdělal oheň, a když jsme přijeli, mohlo se jít rovnou opékat. Také jsme od paní učitelky dostali slibované řízky, které byly s láskou dělané a byly naprosto výborné. Naše paní učitelka je prostě skvělá, máme ji moc rádi. Zbytek večera venku jsme si povídali, seděli u ohně, pouštěli si písničky, zkrátka to bylo moc hezké. Když už nám začínala být zima, všichni jsme se přesunuli do školy, kde jsme si už začali připravovat místa na spaní a kromě toho, že se kluci snažili vyhnat obří můru ze třídy karimatkami, tak jsme si jen povídali a občas si někdo zatancoval. Po chvíli se kluci přesunuli do jiné třídy, kde spali. Než jsme my holky usnuly, jedné z nás se podařilo vylít minerálku na celé své místo na spaní. Po úklidu jejího místa jsme pomalu ale jistě všechny usnuly. O tom, co dělali kluci a v kolik šli spát, psát nebudu. Prostě to bylo všechno moc super.

Spaní ve škole - kvarta, červen 2022Spaní ve škole - kvarta, červen 2022

Klára Weberová

G4

Přespání ve škole

Jelikož jsme tento rok neměli, z jistých důvodů, možnost jet na školní výlet, tak jsme se domluvili na spaní ve škole, protože jsme si chtěli naposled užít čas strávený všichni spolu.

Sešli jsme se kolem půl čtvrté u školy, odnesli si věci dovnitř a šli na menší výlet do Dolního Podluží na zmrzlinu. Myslím si, že už tento výlet si všichni užili, a to to byl jen začátek. Po příchodu do školy jsme šli všichni ven k altánku, rozdělali jsme oheň a opékalo se. Během toho pár lidí odjelo spolu s paní Dvořákovou do Kauflandu na velký nákup, takže o pití a jídlo nebyla nouze.

Po tom, co se začalo ochlazovat, jsme šli dovnitř do třídy a každý si do večerky našel vlastní zábavu tak, aby se nenudil a zároveň neobtěžoval ostatní. Po večerce jsme šli spát. Tedy alespoň většina z nás.

Druhý den jsme se, po uklizení prostorů, ve kterých jsme pobývali, kolem deváté rozloučili a jeli jsme domů. Myslím si, že všichni jsme si to moc užili a byl to příjemně strávený čas se spolužáky.


K. Sýkorová

G4

Líbí se Vám článek?


Podívejte se na další články

Naše poprvé

Naše poprvé

"Zasněně ležím na krosně a pozoruji úžasnou přírodu okolo a slunce, které bude zanedlouho zapadat. Je kolem šesté hodiny večer. Vzpomínám, jak to všechno začalo..." Zuzana Mágrová

27.09.2022
SEKUNDA INFORMACÍ 7

SEKUNDA INFORMACÍ 7

Žáci ze sekundy vydávají vlastní noviny.

13.12.2023
Komunální volby 2022

Komunální volby 2022

Volby v sále – v baru – „u řezníka“ – v šatně – a příště možná na toaletách? Mgr. Martina Janáková

27.09.2022
Oktáva B - Manuál pro přežití na gymnáziu

Oktáva B - Manuál pro přežití na gymnáziu

Oktaváni pro nás společně sepsali užitečné body pro přežití na gymnáziu, kterými se s námi zároveň loučí.

25.06.2021